H A I K U

.

..俳句.og.川柳

haiku og senryū

Jeg har i mange år vært medlem av:

SHS-logo

 .

.

NOTISER

.

juni 2011 : Ukas dikt uke 24 var Et haikudikt i flere faser før det endelig er “ferdig”. Anledningen er at dette nå er blitt trykket i det svenske tidsskriftet HAIKU, hentet fra boken «Jaguar i byen» som kom ut på Det stille forlaget i 2010

========================================

januar 2011 : Dagens lille begivenhet i norsk haikubransje, som riktignok kommer litt i skyggen av Maria Amelie-saken, er at to av mine dikt fra haikuutgivelsen Jaguar i byen nå er Ukens dikt på det trivelige nettstedet E-diktet. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom fylkesbibliotekene i Østfold, Vestfold og Buskerud, og er blitt en fin formilder av norsk poesi det siste drøye året. Også en honnør til Det stille forlaget som er utgiver av den lille boka, som er dyktige i sin formidling av utgivelsens eksistens! Vel verdt å følge med på for kommende utgivelser.

========================================

desember 2010 : I dag utkom det en rykende fersk pamflett med urbane haikudikt på Det stille forlaget. Den heter Jaguar i byen, og er skrevet av en fyr som kaller seg Inge Haugane. Den er å få kjøpt på Norli i Universitetsgata, og på Libris på Ullevål (ved sykehuset), samt på forlagets hjemmeside. Les mer her.

.

.

.

Hyggelig om du har lyst til å legg igjen noen ord...

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s